Trenutno niste prijavljeni. Prijavite se kako biste mogli vidjeti svoje rabate.

0
U košarici
0,00 €
Košarica je prazna
0
Početna Proizvodi UREDSKI I ŠKOLSKI PRIBOR ŠKOLSKI PROGRAM TORBE ŠKOLSKE Torba školska Belmil leisure plus Tyrannosaurus Rex Green 338-87/12

Šifra artikla: 72811

Barkod: 8605036869908

Kataloški broj: 338-87/12

Torba školska Belmil leisure plus Tyrannosaurus Rex Green 338-87/12

Prikaz cijene samo za prijavljene korisnike
Nedostupno
"Leisure plus" je napravljen od visokokvalitetnih, čvrstih i vodootpornih materijala. Ovaj model je odličan, ne samo za školu, već i za putovanja i druge dječje aktivnosti.
Preporučena dob: 7-11 god.
Dimenzije: 40 x 30 x 20 cm.
Težina: 730-765 gr.
Volumen: 19 L.
Prostrani unutarnji pretinci
Ima pametno podijeljene odjeljke koji djeci pomažu organizirati školski pribor. Postoji jedan veliki unutarnji odjeljak , te poseban prednji odjeljak za pernicu. Sve veličine bilježnica i knjiga savršeno pristaju. Boca vode (do 0,7 L) i kišobran mogu se lako spakirati u bočne džepove.
Izdržljivost
Ojačanja sa svih strana i snažno dno ruksaka također povećavaju stabilnost i izdržljivost. Donji dio ima i dodatne funkcije: osigurava da torba ostane u istom položaju, sprječava prljanje i održava sadržaj suhim čak i po kišnom vremenu. Pažljivo postavljene reflektirajuće trake sa svih strana..
Prsni remen za optimalnu raspodjelu opterećenja
Torba je opremljena podesivim remenom za prsa za optimalnu raspodjelu tereta. Posebno je važno kada djeca voze bicikl ili trče jer sprječava da torba sklizne s dječjih ramena.
Dodatne značajke
Navlaka ima ručku koja služi za siguran i udoban hvat u malim dječjim rukama.
Ergonomski oblik i prozračna podstava
Ovo osigurava da je pritisak na dječja leđa minimalan. Naramenice su dobro podstavljene i podesive, tako da je zajamčeno udobno svakodnevno nošenje. Dodani prsni remen osigurava optimalnu raspodjelu opterećenja.
Svi modeli Belmil školskih torbi posjeduju AGR certifikat
Aktion Gesunder Rücken dodjeljuje se samo proizvodima čiji je dizajn ugodan za leđa i potvrđen je od strane neovisnog povjerenstva za testiranje, sastavljenog od stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina.
Sigurnost
S Belmil školskom torbom sigurnost je zajamčena čak i kada padne mrak: pažljivo postavljene reflektirajuće trake sa svih strana, čvrsta i metalna kopča s reflektirajućom značajkom osiguravaju dobru vidljivost noću.
Napomena: točna težina proizvoda može varirati +/- 5%.
Garancija: 2 godine