Trenutno niste prijavljeni. Prijavite se kako biste mogli vidjeti svoje rabate.

0
U košarici
0,00 €
Košarica je prazna
0
Početna Proizvodi UREDSKI I ŠKOLSKI PRIBOR ŠKOLSKI PROGRAM TORBE ŠKOLSKE Torba školska Belmil compact Mistyc Luna 405-41/AG-22

Šifra artikla: 72807

Barkod: 8605036867805

Kataloški broj: 405-41/AG-22

Torba školska Belmil compact Mistyc Luna 405-41/AG-22

Prikaz cijene samo za prijavljene korisnike
Nedostupno
"Compact" ima njemački magnetski sustav zaključavanja Fidlock. Zahvaljujući jakim magnetima, može se otvoriti jednostavnom polukružnom kretnjom, a zatvara se automatski. Savršena kombinacija funkcionalnosti, sigurnosti i razigranosti!
Preporučena dob: 6-9 god.
Veličina: 37 x 30,5 x 19 cm.
Težina: 955-1060 gr.
Kapacitet: 19 l.
Teži samo oko 1000-1060 g i izrađena je od kvalitetnih, čvrstih i vodootpornih materijala. Unutrašnjost torbe dizajnirana je s više odjeljaka radi lakše organiziranje školskog pribora.
Izdržljivost
Ojačanja sa svih strana i snažno dno ruksaka povećavaju stabilnost i izdržljivost. Donji dio ima i dodatne funkcije: osigurava da torba ostane u istom položaju, sprječava prljanje i održava sadržaj suhim čak i po kišnom vremenu.
Novi sustav magnetskog zaključavanja
Ovaj model ima njemački Fidlock sustav zaključavanja. Zahvaljujući snažnim magnetima, može se otvoriti jednostavnim okretom i automatski se zatvara.
Ergonomija
Ergonomski oblik i prozračna, dobro podstavljena stražnja strana za udobno pristajanje. Dobro podstavljene naramenice koje su podesive u dvije točke: na vrhu i na dnu za savršeno pristajanje. Za optimalnu raspodjelu težine torbi je dodan podesivi i uklonjivi remen za prsa.
Svi modeli Belmil školskih torbi posjeduju AGR certifikat
Aktion Gesunder Rücken dodjeljuje se samo proizvodima čiji je dizajn ugodan za leđa i potvrđen je od strane neovisnog povjerenstva za testiranje, sastavljenog od stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina.
Prostrani unutarnji pretinci
Sadrži pametno podijeljene unutarnje odjeljke koji djeci pomažu organizirati školski pribor. Postoje tri odvojena odjeljka namijenjena za pohranu udžbenika i bilježnica svih veličina. Dva manja džepa i džep s patentnim zatvaračem pružaju dodatnu pohranu za mobilni telefon i manje predmete, poput karata i ključeva. Gornji poklopac ima držač rasporeda. Prednji džep namijenjen je za pohranu pernice ili kutije za ručak. Bočni džepovi s elastičnim trakama za smještaj boce vode (do 0,7 L) i kišobrana.
Sigurnost
Sigurnost je zajamčena čak i kada padne mrak: pažljivo postavljeni reflektirajući materijali sa svih strana osiguravaju dobru vidljivost noću.
Napomena: točna težina proizvoda može varirati +/- 5%
Garancija: 2 godine