Trenutno niste prijavljeni. Prijavite se kako biste mogli vidjeti svoje rabate.

0
U košarici
0,00 €
Košarica je prazna
0
Početna Proizvodi UREDSKI I ŠKOLSKI PRIBOR ŠKOLSKI PROGRAM TORBE ŠKOLSKE Torba školska Belmil classy Little Bunnies 403-13/AG/49

Šifra artikla: 72788

Barkod: 8605036867478

Kataloški broj: 403-13/AG/49

Torba školska Belmil classy Little Bunnies 403-13/AG/49

Prikaz cijene samo za prijavljene korisnike
Dostupno
"Classy" je klasični model u najširem izboru dizajna za djevojčice i dječake.
Preporučena dob: 6-9 god.
Veličina: 36 x 32 x 19 cm.
Težina: 860-900 gr.
Kapacitet: 19 L.
Lagana, ali izdržljiva i jaka torba izrađena od kvalitetnih, čvrstih i vodootpornih materijala.
Izdržljivost
Ojačanja sa svih strana i snažno dno torbe povećava stabilnost i izdržljivost. Donji dio ima i dodatne funkcije: osigurava da torba ostane u istom položaju, sprječava prljanje i održava sadržaj suhim čak i po kišnom vremenu.
Prsni remen
Prsni remen može se lako pričvrstiti na školsku torbu za optimalnu raspodjelu tereta. U slučaju da se remen ne koristi, može se ukloniti u bilo kojem trenutku. Posebno je važno kada djeca voze bicikl ili trče jer tada sprječava da torba sklizne s dječjih ramena.
Prostrani unutarnji pretinci
Imaju pametno podijeljene odjeljke koji djeci pomažu organizirati školski pribor. Unutarnji dizajn ima tri velika odjeljka. Sve veličine bilježnica i knjiga savršeno odgovaraju odjeljcima. Boca vode (do 0,7 L) i kišobran mogu se lako spremiti u bočne džepove. Gornji poklopac ima držač rasporeda. Prednji džep namijenjen je za pohranu pernice ili kutije za ručak. Dok postoji i odjeljak za mobilni telefon i manje predmete, poput karata i ključeva.
Ergonomija
Ergonomski oblik i prozračna podstava na leđima za dodatnu udobnost. Dobro podstavljene naramenice koje su podesive u dvije točke: na vrhu i na dnu za savršeno pristajanje. Za optimalnu raspodjelu težine torbi dodan je podesivi i uklonjivi remen za prsa.
Svi modeli Belmil školskih torbi posjeduju AGR certifikat.
Aktion Gesunder Rücken dodjeljuje se samo proizvodima čiji je dizajn ugodan za leđa i potvrđen je od strane neovisnog povjerenstva za testiranje, sastavljenog od stručnjaka iz različitih medicinskih disciplina.
Sigurnost
S Belmil školskom torbom sigurnost je zajamčena čak kada padne mrak: pažljivo postavljene reflektirajuće trake sa svih strana, čvrsta i metalna kopča s reflektirajućom značajkom osiguravaju dobru vidljivost noću.
Napomena: točna težina proizvoda može varirati +/- 5%
Garancija: 2 godine