Trenutno niste prijavljeni. Prijavite se kako biste mogli vidjeti svoje rabate.

0
U košarici
0,00 €
Košarica je prazna
0
Početna Proizvodi UREDSKI I ŠKOLSKI PRIBOR PISAĆI PROGRAM ROLERI EYE Roler Uni ub-150ROP (0.5) eye crni Ocean Care reciklirani

Šifra artikla: 70487

Barkod: 4902778274378

Kataloški broj: 274373000

Roler Uni ub-150ROP (0.5) eye crni Ocean Care reciklirani

Prikaz cijene samo za prijavljene korisnike
Dostupno
Pozdravite sljedeću generaciju legendarne uni-ball Eye olovke za pisanje, uni-ball Eye Ocean Care. Napravljen je od preko 75% reciklirane plastike, od čega je 10% dobiveno iz oceana. Ovaj novi roler smanjuje potrebu za upotrebom sirovih materijala, svodeći upotrebu netaknute plastike na apsolutni minimum.
Plastični otpad čini oko 70% ukupnog oceanskog otpada, pa je bilo logično da se ovaj resurs iskoristi za izradu nove uni-ball Eye Ocean Care. Izuzetno pouzdane i izvrsne kvalitete, uni-ball Eye roleri bili su omiljeni u svijetu još od 1994.godine. Možete očekivati istu kvalitetu s novom generacijom uni-ball Eye Ocean Care rolera. I dalje sadrže uni Super tintu koja je otporna na blijeđenje, vodu i falsificiranje, što ih čini idealnim za upotrebu na važnim dokumentima. Legendarni prozor na kućištu daje Vam do znanja koliko ste tinte potrošili. U kombinaciji s jedinstvenim sustavom protoka tinte 'uni-Flow' osigurava iskustvo ugodnog glatkog pisanja istom kvalitetom i intenzitetom linije do posljednje kapi. Ista izuzetna kvaliteta, sada čišći i zeleniji roler.
Poklopac s rupicom za zrak siguran je za djecu. Vrsta tinte: tekuća pigmentna na bazi vode, odobrena certifikatom ISO 14145/2 za upotrebu na dokumentima.
Promjer kuglice: 0,5 mm Debljina ispisa: 0,3 mm
Cijena je za komad, komercijalno pakiranje je 12 komada.