0
U košarici
0,00 kn
Košarica je prazna
0
Početna Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti narudžbe

Sve narudžbe koje sustav zaprimi do 12 sati radnim danom bit će obrađene isti dan. Sve narudžbe nakon tog vremena bit će obrađene sljedeći radni dan. U slučaju da tražena količina ne odgovara raspoloživoj količini bit ćete kontaktirani od strane referenta.

Jedinična cijena zaokružena je zbog prikaza, ali stvarno zaokruživanje se provodi tek na kraju, što garantira točnu cijenu i ne ostavlja prostora da kupac bude zakinut.

Statusi narudžbe

  • U procesu -> narudžba je kreirana od strane b2b sustava
  • Rezervirano -> narudžba je zaprimljena i količine rezervirane
  • Na provjeri -> količina ne odgovara raspoloživoj količini te je potrebna intervencija referenta prodaje (bit ćete kontaktirani)
  • Zatvoreno -> narudžba je obrađena i predana za isporuku (isporučena)
  • Otkazano -> narudžba je otkazana

Uvjeti dostave i isporuke

Sve narudžbe koje se obrade do 12 sati bit će spremne za isporuku istog dana odnosno isporučene dostavnim službama. Isporuka dostavnom službom Eurotrade-a vrši se prema tjednom rasporedu dostave.

Naplata poštarine

Kod isporuke, ako Ugovorom nije drugačije regulirano, naplaćuje se poštarina u vrijednosti od 40,00 kn te se navedeni iznos prikazuje na zadnjem izdanom računu. U slučaju da je, po mjestu isporuke, ukupna zbirna vrijednost vaših narudžbi do 12 sati veća od 500,00 kn (iznos umanjen za popust i bez PDV-a) naplaćuje se poštarina u vrijednosti od 10,00 kn.

Izjava o privatnosti

Eurotrade d.o.o. se obvezuje štititi osobne podatke korisnika, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.