Početna MEDIJI ZA POHRANU PODATAKA I PRIBOR OPTIČKI MEDIJI ZA POHRANU PODATAKA DVD MEDIJI DVD+R Verbatim #43541 8,5GB 8x jc5

Šifra artikla: 19215

Barkod: 023942435419

Kataloški broj: 43541

DVD+R Verbatim #43541 8,5GB 8x jc5

Prikaz cijene samo za prijavljene korisnike
Nedostupno
Kada proizvođači pogona ispituju svoje proizvode, oni koriste Verbatim medije. 1. mjesto na svijetu s razlogom - zajamčena kvaliteta!
Uslijed intenzivnog istraživanja i razvoja koje traje već 50 godina, Verbatim proizvodi diskove najviše kvalitete koji jamče sigurnu pohranu i dugotrajnost svih vaših podataka.
Optički diskovi pružaju najbolje rješenje za dugotrajnu sigurnu i pouzdanu pohranu vaših važnih datoteka - idealno za sve vaše dragocjene fotografije, videozapise i dokumente koje želite zauvijek sačuvati.
Otporni su na prašinu i vodu, te mogu podnijeti velike promjene u temperaturi i vlažnosti.
Bijela površina na ovim CD-ovima pruža dodatnu zaštitu za stranu diska s oznakom. Na ovaj se sloj može pisati s flomasterom za CD/DVD diskove.

Tehnologija AZO pruža krajnju otpornost od UV zračenja radi produljene zaštite i pouzdanosti. To osigurava sliku i zvuk visoke kvalitete i vrijeme arhiviranja dulje do 100 godina. Verbatim DVD-ovi sadrže zaštitu od ogrebotina HardCoat Scratch Guard za zaštitu od nakupljanja otisaka prstiju i prašine, čime se smanjuju pogreške prilikom snimanja ili reprodukcije.
Kapacitet: 8.5GB

Brzina: 8x

Pakiranje: 5 Pack Branded Jewel Case

Površina diska : Matt Silver

Broj proizvoda: 43541