Trenutno niste prijavljeni. Prijavite se kako biste mogli vidjeti svoje rabate.

0
U košarici
0,00 €
Košarica je prazna
0
Početna Proizvodi IGRAČKE DRUŠTVENE IGRE DRUŠTVENE IGRE Društvena igra Aextreme YL020455

Šifra artikla: 69212

Barkod: 8719324074896

Kataloški broj: YL020455

Društvena igra Aextreme YL020455

Prikaz cijene samo za prijavljene korisnike
Dostupno
Podignite adrenalin uz Axetreme, radite na svojim vještinama bacanja sjekira kako biste postali stručnjak. Ciljajte, bacajte, udarajte do vrha ploče s najboljim rezultatima. Ova igra će sigurno nadmašiti vaša očekivanja!

Uključujući mekane savitljive sjekire za sigurno bacanje sjekira, ova je popularna aktivnost hit među odraslima, a sada se i djeca mogu uključiti! Dajte sve od sebe i pogledajte kako ćete postići pogodak, ciljajte na centar da ide ravno na vrh ploče s najboljim rezultatima. Jedinstvena meta izrađena je od posebnog savitljivog materijala, tako da se vaša sjekira jednostavno ubode u metu, oponašajući stvarno bacanje sjekire.

Učinite bitku sjekira konkurentnijom s kockicama koje dodaju zabavan izazovan obrat. Bacite kocku da vidite kakvu vam kušnju postavlja i dovršite je dok bacate sjekiru, ali pazite da vas ne izbaci s cilja.

Vježbajte sami kako biste izgradili svoje vještine ili igrajte natjecateljski s vršnjacima. Osnovna interaktivna igra u koju se može uključiti cijela obitelj. Donesite brzinu i vještinu za rezultate izvrsne poput sjekire!