Trenutno niste prijavljeni. Prijavite se kako biste mogli vidjeti svoje rabate.

0
U košarici
0,00 €
Košarica je prazna
0
Početna Proizvodi MEDIJI ZA POHRANU PODATAKA I PRIBOR OPTIČKI MEDIJI ZA POHRANU PODATAKA CD MEDIJI CD-R Verbatim #43439 700MB 52x sp25 Wide Inkjet Printable - ID Branded

Šifra artikla: 11472

Barkod: 0023942434399

Kataloški broj: 43439

CD-R Verbatim #43439 700MB 52x sp25 Wide Inkjet Printable - ID Branded

Prikaz cijene samo za prijavljene korisnike
Dostupno
Kada proizvođači fkash memorijaa ispituju svoje proizvode, oni koriste Verbatim medije. 1. mjesto na svijetu s razlogom - zajamčena kvaliteta!
Uslijed intenzivnog istraživanja i razvoja koje traje već 50 godina, Verbatim proizvodi diskove najviše kvalitete koji jamče sigurnu pohranu i dugotrajnost svih vaših podataka.
Optički diskovi pružaju najbolje rješenje za dugotrajnu sigurnu i pouzdanu pohranu vaših važnih datoteka - idealno za sve vaše dragocjene fotografije, videozapise i dokumente koje želite zauvijek sačuvati.
Otporni su na prašinu i vodu, te mogu podnijeti velike promjene u temperaturi i vlažnosti.
Bijela površina na ovim CD-ovima pruža dodatnu zaštitu za stranu diska s oznakom. Na ovaj se sloj može pisati s flomasterom za CD/DVD diskove.

Tehnologija AZO pruža krajnju otpornost od UV zračenja radi produljene zaštite i pouzdanosti. To osigurava sliku i zvuk visoke kvalitete i vrijeme arhiviranja dulje do 100 godina.
Broj proizvoda: 43439
Kapacitet: 700MB
Brzina: 52x
Pakiranje: 25 Pack Spindle
Površina diska: Wide Inkjet Printable - ID Branded
Značajke: Osim s najnovijim brzinama, Verbatimovi mediji dostupni su i s površinom s mogućnošću ispisa. Dok su ranije boje bile mutne, neprecizne i nisu izgledale kao na izvornoj slici, na Verbatimovim diskovima s površinom s mogućnošću ispisa boje su sada bogate i duboke baš kao na izvorniku. Diskovi s mogućnošću ispisa dostupni su i sa sjajnim premazom. Kao i prilikom ispisa fotografija, možete odabrati sjajni ili mat završni sloj za savršene rezultate!